ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ

Αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας είναι να δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με όσους αποκτούν τα φίλτρα μας. Έτσι, οι λύσεις που προτείνουμε είναι οι καταλληλότερες, για πραγματική επίλυση του προβλήματος του νερού που αντιμετωπίζει ο κάθε ενδιαφερόμενος και μάλιστα σε χαμηλό κόστος. Αυτό επιτυγχάνεται γιατί η βασική αξία της εταιρείας είναι ο σεβασμός στην ανάγκη που έχει κάθε οικογένεια να πίνει καθαρό νερό.

ΕΙΜΑΣΤΕ
ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

από το
1990

Γνώση μας… το νερό!

Πατέντες
4
Αντιπρόσωποι
60
Σημεία Πώλησης
110
Προϊόντα
12

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

και έλεγχοι απόδοσης

Ενεργός Άνθρακας

πιστοποιημένος σύμφωνα με τα πρώτυπα EN 12902, EN 12915.

Διαδικασία Παραγωγής

σύμφωνα με το πρώτυπο
EN ISO 9001:2015.

Έλεγχος Απόδοσης

από το
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ.

Εξαρτήματα &Σύνδεσμοι

πιστοποιημένα για νερό ανθρώπινης κατανάλωσης.

Πλαστικά Μέρη

που έρχονται σ' επαφή με το νερό είναι
BPA FREE

ΠΑΤΕΝΤΕΣ

1

Κυματική Ενέργεια

(1 πατέντα)

Πρωτοποριακή μέθοδος που χρησιμοποιεί την ενέργεια θαλάσσιων κυμάτων για παραγωγή πόσιμου νερού ή φθηνής ηλεκτρικής ενέργειας. Βασίζεται σε έναν ειδικό πλωτήρα και έμβολο αγκυρωμένα στον βυθό, μετατρέποντας την κίνηση των κυμάτων σε υψηλής πίεσης νερό για αντίστροφη ώσμωση ή ηλεκτρική ενέργεια. Εξοικονομεί έως 70% ενέργειας συγκριτικά με συμβατικές αφαλατώσεις και 20% με αιολική ενέργεια, χωρίς περιβαλλοντική ρύπανση και με ελάχιστα έξοδα συντήρησης.

2

Alarco Frigo

(2 πατέντες)

Φίλτρο και ψύκτης νερού, 2 σε 1, που χρησιμοποιεί ηλεκτρονική ψύξη με τη μέθοδο Peltier, καταναλώνοντας έτσι λιγότερη ενέργεια. Επιπλέον η χρήση αυτής της μεθόδου είναι πιο οικολογική, σε αντίθεση με άλλες συσκευές που χρησιμοποιούν φρέον. Οι δύο πατέντες αφορούν τη λειτουργία και το σχεδιασμό της συσκευής.

3

Alarco Gravity

(1 πατέντα)

Το νέο high-end μοντέλο αντίστροφης ώσμωσης έρχεται να ολοκληρώσει την αποτελεσματικότητα τη αντίστροφης ώσμωσης: ρυθμίζει με φυσικό τρόπο άλατα και ιχνοστοιχεία στο νερό, μέσω του συστήματος Auto Quality Control, χαρίζοντας πεντακάθαρο νερό στη γεύση που ο καταναλωτής επιθυμεί. Διαθέτει smart card, φωνητικές ειδοποιήσεις και δικλίδες προστασίας για τον καταναλωτή, τα οποία σε συνδυασμό με τα παραπάνω, συνθέτουν μία νέα σειρά πραγματικά έξυπνων συσκευών.